خرید تضمینی وعده سرخرمن به گندمکاران/ از دلالبازی در فروش تا بلاتکلیفی کشاورزان
فروردین ۲۱, ۱۳۹۷بهترین کود پودری وارداتی شرکت سروستان پاک ایرانیان
اردیبهشت ۱۸, ۱۳۹۷تهران – ایرنا – دبیر انجمن واردکنندگان برنج کشور اعلام کرد: با توجه به این که تغییری در سیاست وزارت جهاد کشاورزی برای واردات برنج اعمال نشده و همچنان واردات این محصول از بهمن ماه سال ۹۶ تاکنون برقرار است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، امروز (یکشنبه) پس از گذشت بیش از سه ماه برقراری واردات برنج، برخی از رسانه ها اقدام به انتشار اخباری مبنی بر آزادسازی واردات برنج از دوم اردیبهشت ماه کردند ؛ این در حالیست که واردات برنج از ابتدای بهمن ماه گذشته برقرار بوده و وقفه ای در این زمینه ایجاد نشده است.
با توجه به سیاست وزارت جهاد کشاورزی در حمایت از تولید داخلی، ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت این محصول هر ساله از ابتدای مردادماه آغاز می شود و تا اواخر دی ماه ادامه دارد.
طبق آمارها میزان سرانه مصرف برنج برای هر ایرانی بین ۴۰ تا ۴۲ کیلوگرم محاسبه می شود که به نظر می رسد مصرف سالیانه آن در کشور نزدیک ۳.۲ میلیون تن باشد؛ از این رو سالیانه ۱.۷ تا ۲ میلیون تن برنج مورد نیاز کشور از محل تولیدات داخلی و ۱.۲ تا ۱.۵ میلیون تن از محل واردات تامین می شود که نشان می دهد برای تامین کسری بازار برنج، چاره ای جز واردات نداریم.
در این پیوند «مسیح کشاورز» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: وزیر جهاد کشاورزی ۲۴ دی ماه سال ۹۶ در نامه ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار آزادسازی واردات برنج از یکم بهمن ماه سال ۹۶ تا ۳۱ خردادماه سال ۹۷ شد که این نامه منجر به لغو ممنوعیت واردات شد.
وی اظهارداشت: همچنین مقرر شد، ثبت سفارش محموله های برنج وارداتی سه ماهه و برای یک ماه قابل تمدید است بنابراین متقاضیان حداکثر تا ۳۱ تیرماه سال ۹۷ مهلت واردات و ترخیص قطعی کالاهای خود را دارند.
وی افزود: پارسال بیش از ۱.۲ میلیون تن برنج خارجی به کشور وارد شد تا نیاز داخلی تامین شود.
تاریخ: ۰۲/ اردیبهشت / ۹۷
منبع: www.irna.ir/fa/NewsPage